Meistä

Samrat – Intialainen ravintola Helsinki.

Tervetuloa Ravintola Samratiin, jossa tuomme intialaisen makujen rikkaan kirjon pöytääsi yli 30 vuoden kokemuksella.
Ruokalistamme on kunnianosoitus intialaisille herkuille, tarjoten monipuolisen arommikkaan matkan läpi Intian alueiden.

Erikoisuuksiimme lukeutuu, muun muassa savuinen Tandoori, täyteläinen Tikka ja aromikas Masala, ovat saaneet kiitosta ja muodostuneet suosikeiksi asiakkaidemme keskuudessa. Samratissa olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme ei vain aterioita, vaan täydellisen makuelämyksen, jota täydentää nopea ja iloinen palvelumme.

Astuessasi sisään iltaisin kohtaat romantiikan ja lämpimän tunnelman, missä kynttilävalaistus kutsuu nauttimaan idyllisestä ruokailukokemuksesta. Harkittu sisustus, johon kuuluvat laadukkaat massiivipuuhuonekalut ja vaikuttavat intialaiset koristeet, kuljettavat sinut Intian sydämeen luoden aitoa intialaista ilmapiiriä. Tämä ainutlaatuinen ympäristö on tehnyt meistä suositun kohteen ryhmille, jotka haluavat uppoutua intialaisen kulttuurin ja keittiön lumoavaan maailmaan.

Kannattaa myös vierailla kesäterassillamme lämpimämpinä kuukausina, missä lasillinen intialaista olutta kuumana kesäpäivänä saa sinut kuvittelemaan olevasi Intiassa. Ravintola Samratissa jokainen vierailu on enemmän kuin ateria – se on tutkimusretki Intian rikkaaseen kulinaariseen perintöön ja juhla sen kestävälle viehätykselle. Liity seuraamme ja anna meidän tarjota sinulle unohtumaton intialainen ruokailukokemus.